Heling rugpijn VOORBURG (REGIO DEN HAAG)

 

De focus ligt bij deze specifieke vorm van lichaamswerk op het verlichten van rugpijn. Rugpijn (acute en chronische) is een veel voorkomende klacht. Een pijn die in vele vormen voorkomt. Veel mensen hebben last van een regelmatig terugkerende pijn in rug, nek en schouders, anderen voelen de pijn continu. De pijn kan variëren van lichte pijn die vervelend aanwezig is tot een dermate intense pijn dat functioneren onmogelijk is.
 

Deze pijn wordt vaak veroorzaakt door spanning van de (diepere) spieren. Door deze spanning vermindert de toevoer van bloed en zuurstof naar de spieren en het weefsel waardoor verkramping en pijn ontstaat. Waarbij er zelfs uitstralingspijn, vaak ervaren als zenuwpijn, kan zijn naar armen, billen en benen.

 

In deze specifieke aanpak van rugpijn worden de diepere spieren en het weefsel die de verkramping veroorzaken aangeraakt en gemasseerd waardoor de spanning vermindert.

 

Naast de fysieke component zal er aandacht besteed worden aan eventuele emotionele, psychische en energetische oorzaken van de spanning. Dit inzicht in de oorzaken is niet alleen essentieel voor het verlichten van de rugpijn maar neemt de kans op terugkeer van de pijn ook aanzienlijk af.

Een sessie duurt 1 uur en kost €70

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer

 

 

 

webdesign: ontwerpbureau vitamine C, Den Haag