HOTSTONE MASSAGE VOORBURG (REGIO DEN HAAG)

Een hot stone massage brengt rust en ontspanning op een diep niveau. Door de combinatie van warme stenen, warme geurende olie en een afwisseling van zachte en diepe massage gaat de energie weer stromen!
Tijdens een hot stone massage worden warme basaltstenen op delen van je lichaam gelegd. Tegelijkertijd wordt met warme olie én meer stenen een ander deel van je lichaam gemasseerd. Zo voel je continue de werking van de warme stenen op diverse plekken tegelijkertijd.


De basaltsteen is een ijzerhoudend vulkanisch gesteente. Ze nemen warmte op en geven hun warmte geleidelijk af aan je lichaam. De stenen komen uit de zee of rivierbeddingen en zijn, volgens de indianen, gevormd door de vier elementen aarde, vuur, water en lucht. Door de speciale warmtewerking en de druk van de stenen kan er tijdens de massage niet alleen op een diep niveau ontspanning plaatsvinden maar wordt ook het zelfherstellend vermogen van je lichaam verbeterd. Dat is mooi meegenomen want eigenlijk is een hotstone massage puur genieten!

 

Voor de hotstone massage kan je kiezen uit 1 of 1,5 uur. Bij de 1,5 uur word je niet alleen met de stenen gemasseerd maar ook nog met de handen. Dit geeft een optimaal effect.

 

Verwen jezelf of geef een hotstone massage cadeau.

 

 

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer

 

 

 

webdesign: ontwerpbureau vitamine C, Den Haag