MEDITATIE VOORBURG (REGIO DEN HAAG)

Bij meditatie gaat het om bewust aanwezig zijn. Aanwezig in het hier en nu. Je hoeft even geen resultaten te halen, niet aan eisen te voldoen of je druk te maken over “doe ik het goed”. Alleen maar ervaren hoe het nu is.
Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!
Onrust, afleiding, haast, een druk hoofd liggen op de loer. Als we gaan zitten om tot rust te komen wil dit niet altijd lukken omdat onze gedachten maar blijven doorrazen en ons lichaam nog in een doe stand staat. Simpelweg omdat we gewend zijn om hard te werken, bezig te zijn.

En hoe moeilijk is het niet om te ervaren hoe het nu is zonder daar een oordeel of mening over te hebben. Maar al te vaak wijzen we onszelf en dat wat we voelen af.
Mediteren is daarom niet iets dat vanzelf gebeurt maar kan je, vergelijk het met sporten of yoga, wel leren. Met het oefenen van diverse technieken en het ervaren van mediteren.

 

meditatie avonden

Tijdens deze avonden komen diverse meditaties aan bod. Denk hierbij aan actieve meditaties, ademmeditaties en klankmeditaties. Ik leid iedere meditatie in met een korte uitleg. Na de meditatie is er, voor degenen die daar behoefte aan hebben, ruimte om ervaringen te delen.
Deze avonden zijn geschikt voor iedereen die diverse meditaties wil ervaren en het prettig vind om af en toe in een groep te mediteren. Voor deze avonden is geen ervaring met mediteren nodig.

 

Mediteren in Voorburg? Bel voor een afspraak Carry van Gils: 06 - 22 93 70 84 of
email: rebalancing@wel-zijn-massage.nl

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer

 

 

 

webdesign: ontwerpbureau vitamine C, Den Haag