PRI (Past Reality Integration)

Gebaseerd op het gedachtegoed van Ingeborg Bosch, begeleid ik mensen in hus bewustwordingsproces via PRI (Past Reality Intergration). 

Ik begeleid mensen die voller in het leven staan. Willen leven vol zelfvertrouwen, liefde, passie ipv leven vanuit angst, twijfel, wantrouwen. Een leven in verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Maar is het ook niet zo dat we in het dagelijks leven juist vaak worstelen met negatieve gevoelens die dit in de weg staan? Dat je bijvoorbeeld merkt dat je jezelf soms toch niet helemaal kan geven in je relatie, dat je nooit echt tevreden bent over jezelf en je werk. Dat je soms geïrriteerd raakt naar je partner of kinderen terwijl je dit niet wilt. Soms worstelen we zelfs met depressieve gevoelens en burn-out klachten. Dit hoeft écht niet. PRI biedt een concreet model om je emoties beter te begrijpen én praktische en effectieve instrumenten om die blokkades in jezelf op te heffen. Deze instrumenten zijn door iedereen toe te passen. 

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het ondersteunen van mensen die worstelen met:

* verlies van een dierbare

* homoseksualiteit; mensen die zelf worstelen met deze gevoelens of die een kind hebben die homoseksueel is. Wat roept dit allemaal bij je op en hoe ondersteun je jouw kind hier in

* ernstig zieke mensen en mensen die stervend zijn

* overgewicht

 

Voor meer informatie over PRI: www.PRIonline.nl

Of kijk:

PRI, hoe werkt het? www.youtube.com/watch
PRI, verrassend onbelast. www.youtube.com/watch
 

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer