Rebalancing VOORBURG (REGIO DEN HAAG)

Rebalancing; zie het als een innerlijke ontdekkingsreis. Als een proces van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en zelfacceptatie waarbij het lichaam centraal staat.

In onze maatschappij wordt veel gevraagd van onze geest. Velen van ons zijn daardoor intellectueel ontwikkeld en besteden ook bewust aandacht aan die ontwikkeling. Maar hoe zit het met die ontwikkeling als het gaat om het lichaam? De plek waar onze gevoelens en emoties huisvesten? Weten we dan waar onze krachten, talenten en passies liggen en waar de blokkades die ons ervan weerhouden te leven vanuit onze daadwerkelijke kracht? Om ergens “hart voor te hebben” of “vanuit buikgevoel” te beslissen zullen we op z’n minst een goed contact met deze gebieden moeten hebben.

Als we volwassen worden gaan we steeds meer voldoen aan de verwachtingen van andere en passen we ons gedrag aan aan deze verwachtingen en oordelen van anderen. Sterker nog, maar al te vaak gaan we in deze oordelen geloven. Met als gevolg dat we keuzes maken in ons leven die niet echt bij ons passen. We gaan steeds meer leven vanuit bekende gedragspatronen en overtuigingen. Om terug te komen bij waar het voor jou nu echt om gaat is het nodig om daar weer contact mee te maken. Rebalancing ondersteunt daarbij. Door met volle aandacht aangeraakt en zo “geraakt” te worden nodigt rebalancing je uit om je meer bewust te worden van je lichaam en alles wat zich daarin afspeelt. Het helpt je te onderzoeken waar bij jou de spanning en ontspanning zit, waar je passies zitten en wat je ervan weerhoudt ze te leven?

 

Een rebalancing sessie duurt 1,5 uur en bestaat uit een combinatie van zelfonderzoek en aanraking (op tafel).


Rebalancing is geschikt voor iedereen die:

  • nieuwsgierig is naar zijn lichaam
  • wil leven vanuit levenskracht
  • van denken ook naar voelen wil gaan
  • inzicht wil in gedrag en leefpatronen
  • op zoek is naar een dieper niveau van ontspanning
  • aandacht wil voor persoonlijke groei en ontwikkeling

 

Rebalancing in Voorburg? Bel voor een afspraak Carry van Gils: 06 - 22 93 70 84 of
email: rebalancing@wel-zijn-massage.nl

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer

 

 

 

webdesign: ontwerpbureau vitamine C, Den Haag