Workshops 

Partnermassage

Vormt intimiteit een belangrijk deel van jullie relatie? Willen jullie dit verdiepen of juist terug brengen in de relatie? Vinden jullie het leuk om elkaar af en toe te masseren maar vragen jullie je af hoe? Dan is een workshop partnermassage iets voor jullie.
In deze tijd van een druk werk en privé leven schiet werkelijke aandacht voor elkaar, ook binnen een relatie, er soms bij in. Terwijl we eigenlijk niet kunnen en willen zonder die aandacht en aanraking. Een workshop partnermassage is daarom niet alleen erg leuk om samen te doen maar komt jullie relatie ook ten goede. Jullie komen letterlijk en figuurlijk nader tot elkaar.
Tijdens deze privé workshop leer je uiteraard verschillende massagetechnieken maar leer je vooral ook om vanuit gevoel aan te raken. Wanneer de aanraking vanuit je hart en niet uitsluitend vanuit je handen gebeurt maak je écht contact.
Ik zal de technieken demonstreren maar uiteraard gaat het erom dat jullie elkaar leren masseren en dat is een kwestie van doen! Dus zullen jullie, onder begeleiding, de technieken meteen op elkaar toe gaan passen. Daarnaast besteden we aandacht aan het afstemmen van de massage op de wensen van je partner.

 

Een workshop partnermassage duurt 2,5 uur.

 

Ouder-kind workshop

Aanraken is voor kinderen een eerste levensbehoefte. Je kind met aandacht aanraken brengt niet alleen rust maar het versterkt ook de band tussen ouder en kind. En niet onbelangrijk; kinderen vinden het vaak heerlijk. Tijdens de workshop leer je de technieken om je kind te masseren en op een liefdevolle manier aan te raken. Hierdoor leren u en uw kind om op een speelse manier samen te ontspannen en de band samen te verdiepen.

 

Een workshop ouder-kind massage duurt 1,5 uur.

 

 

REBALANCING

laat je raken door de aanraking

lees meer

 

MEDITATIE

Bewust in het hier en nu zijn

lees meer

 

HELING RUGPIJN

Specifieke aanpak rug-, nek- en schouderpijn

lees meer

 

MASSAGE

Een moment van rust, warmte en onstpanning voor lichaam en geest

lees meer

 

 

 

webdesign: ontwerpbureau vitamine C, Den Haag